Verzekeraars misleiden en verstrekken onjuiste informatie
8 september 2021
Verzekeraars misleiden en verstrekken onjuiste informatie
8 september 2021

Derivaten oplichting door de Rabobank en tevens andere banken in Nederland.

Swaprente aanbieding

De Rabobank was al in 2008 bezig met de derivaten constructie; de zogenaamde “swaprente aanbieding”. De eerste boete van AFM aan de Rabobank was op 24 september 2010 totaal € 150.000,- en nadien € 120.000,-Dit was eigenlijk fooitje op de werkelijkheid van de megafraude.

De Rabobank stoort zich niet aan deze minimale boete van € 150.000,- en € 120.000,-.

De nieuwe slachtoffers werden gezocht en swaprente afgedwongen alsof het wet was van de Nederlandse staat. Elke derivaten contract na de eerst boete van 2010 van € 150.000,- is opzettelijke oplichting en bedrog.

AFM legt boetes op aan de Rabobank

In de werkelijkheid is AFM zo traag en de boete oplegging zo laag, dat de Rabobank beloond wordt met oplichting. Wat is nou € 150.000,- en € 120.000,- bij ± 17.000 verleende contracten waar na 2008 elk contract pure oplichting is geworden.

In 2008 had elke Rabobank de zorgplicht om alle getekende contracten per direct ongeldig te moeten maken en de Euribor tarieven moeten toepassen.

Zie bijlage het schema van Euribor tarieven van 1994-2021.

De Rabobank gaat als meesteroplichter opzettelijk verder (na boetebedingen). De minder opgeleide ondernemer is de beste keuze om deze opzettelijk te misleiden, en een derivaten contract af te dwingen. De beter geschoolde ondernemer wordt niet aangesproken om negatieve reclame te voorkomen.

De verlegen laaggeschoolde ondernemer durft niet met zijn probleem naar buiten, want de Rabobank heeft geheimhoudingsplicht afgedwongen.

Zie bijlage AFM legt boetes op aan de Rabobank.

Euribor rentetarieven

In de volgende bijlage van Euribor rente tarief- historische waarden is duidelijk dat de Euribor vanaf 2008 ging dalen. De economen van de Rabobank wisten dat deze daling onvermijdelijk was. Dus er was haast geboden om zoveel mogelijk slachtoffers te maken.

Rabobank wordt de Judas van de agrarische markt. Schijnelijke oplichting moet slagen.

De simpele hardwerkende ondernemer met kapitaal vermogen bedrijf is het beste slachtoffer, waar met voorbedachte constructie van een niet toegestane contract verplicht wordt deze te tekenen door de eigenaar en eigenaresse.

De valkuil is geopend en het bedrijf is ten dode afgeschreven, het machtige kapitaal van de niets vermoedende laag geschoolde agrarisch hard werkende ondernemer die zich niet juridisch kan verdedigen.

De Rabobank geniet van hun eigen oplichterspraktijken, maakt reclame en sponsort de jeugd en allerlei sportactiviteiten want deze zijn de volgende slachtoffers, zo mooi zo waar!

Zie bijlage Euribor rente tarieven.

DNB onderzoek naar fraude

De DNB startte pas laat onderzoek (2012) naar Euribor fraude bij de Rabobank, terwijl het in 2008 al bekend was. DNB is mede verantwoordelijk voor het nalaten van de grootste megafraude, gewoon om zijn weg te verhinderen 4 jaar lang.

In 2012 startte DNB door boete op te leggen wat in 2008 had moeten plaats vinden. Dijsselbloem speelde het spel mee door een herstelkaderplan te adviseren door een commissie van bankeigenaar dit zo technisch te laten ontwikkelen dat de overheid niet genoeg in de rechtspraak dit vooropgezette plan kan weerhouden.

Het was de redding van de banken dat had de rechtspraak niet in de gaten. Het grote gestolen kapitaal blijkt bij de bankiers als Rabobank de grootste partij.

Groene politiek

Groene politiek geeft de werkelijkheid aan van de corruptie van de Rabobank. Zie in de bijlagen de roze gearceerde titels; JE WEET NIET WAT JE LEEST!

Wie twijfelt nog dat de Rabobank de grootste crimineel van Nederland is, en wordt niets behandeld bij een aangifte bij de politie. Het gaat om miljarden aan gestolen geld.

Diefstal in de winkel wordt direct aangehouden en afgestraft en terecht ook, maar een miljarden diefstal gaat vrijuit.

Schikking en maatregelen bij Rabobank

Boete van 70 miljoen wegens ernstige overtreding Libor en Euribor. In de periode van 2006-2012 de Rabobank erkend deze misdaden!!

Zie bijlage; Schikking en maatregelen bij Rabobank.

 

Derivaten pure oplichting

Berichtenblad 16/08/21

Deze derivaten was pure oplichting.

Het herstelkaderplan was een adviesplan maar geen gerechtelijk vonnis van ’t Hof of Hoge Raad.

Voorschot aanbieding

Voorschot aanbieding Rente derivaten d.d. 12 maar 2018 door Flijnth. 26.000 derivaten contracten ongelofelijk maar waar!!!

Zie bijlage.