FotoLogo
Home Wie zijn wij? Contra-Experts Stichting RECO-Expert Rechtbankdeskundige Asbest / Dioxine / HCL Zorgplicht Tussenpersoon
De man achter Nassau Poort Vergoeding Expertisekosten Belangrijk Onze Klanten Stichting CIS Contact

Belangrijk

Geld waar u recht op heeft!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en wanneer het zich voordoet is het voor u van groot belang dat de schade welke hierdoor is ontstaan zo goed mogelijk geregeld wordt.
De informatie die u op deze website vindt is volledig onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen samengesteld en is bedoeld om uw individuele belangen te behartigen ten tijde van schade.
Vaak komt het voor dat verzekeringsmaatschappijen onvoldoende uitkeren in geval van schade.

Zeer belangrijk!
Het is van zeer groot belang dat u uw verzekering niet afsluit bij de bank waar u uw hypotheek heeft afgesloten.
Indien u de dupe wordt van een grote schade waarbij sprake is van onderverzekering, staat u met uw rug tegen de muur en is er geen uitweg mogelijk. Doordat u te weinig schade uitkering ontvangt komt uw aflossing in gevaar.
De bank heeft in dit geval alle macht, waardoor uw ondernemerschap in gevaar komt.
Ook raden we u aan om uw rechtsbijstandsverzekering onder te brengen bij een andere verzekeraar dan waar de rest van uw verzekeringspakket is afgesloten.
In dit geval krijgt u niet te maken met belangenverstrengeling.
Alle grote risico's zoals de genoemde drie moeten los gezien worden van elkaar en ondergebracht worden bij verschillende partijen.

Het advies dat u op deze website aantreft zorgt ervoor dat u zich beter kunt wapenen tegen deze vervelende situaties.
Nassau Poort Taxaties en Expertise BV, aangesloten bij de stichting RECO, behartigt uw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij. Wij zijn de zogenaamde "advocaat" die opkomt voor uw belangen.

Op deze website vindt u onder andere adviezen omtrent contra-expertise, brandschade, stormschade, waterschade, inboedelschade en transportschade. Maar ook letselschade, W.A. schade en taxatie komen uitgebreid aan bod.