FotoLogo
Home Wie zijn wij? Contra-Experts Stichting RECO-Expert Rechtbankdeskundige Asbest / Dioxine / HCL Zorgplicht Tussenpersoon Het laatste niews van een contra-expert
Verzekering auto's Uitspraken Maffiabaas Overleden

Het laatste niews van een contra-expert

Ontmanteling van Nivre door 't Hof Den Haag; NIVRE

Per 2 juni 2020 is het verboden voor Achmea dat alle consument polissen nog Nivre genoemd mag worden.

Het verbieden van;
De gedragscode van Verbond van Verzekeraars is het ook verboden, te noemen in elke consumenten polis van Achmea, Interpolis, FBTO, Centraal Beheer, Avero, en aanverwante bedrijven die draaien onder het Maffia beleid van Achmea. Zo oordeelt 't Hof Den Haag.

In 1999 werd Nivre als naam RE (register expert) verboden in de uitspraak van 't Hof,
's Hertogenbosch. Pas 21 jaar later valt de gehele Nivre bende uit elkaar in het complot met Achmea, waardoor de consument niet meer in de maling genomen kan worden.

Nassau Poort Taxaties en Expertise BV en Stichting Asbest danken 't Hof Den Haag in haar urgente ingreep inzake de wanpraktijken van Nivre en RE experts. Zij zijn de koeriers in de misdaad praktijken ten nadele van de consument. Nu is het moment om door te pakken naar bedrijven, daar lopen nog steeds dezelfde Nivre RE experts met als belangrijkste motto; "wie betaald, die bepaald".

Eenzelfde procedure is reeds opgestart voor bedrijven door hetzelfde advocatenkantoor te Roermond, die de positieve uitkomst in bovengenoemde procedure voor de consument heeft behaald.

Deze uitspraak kunt u hier vinden.


Milieu Polis in ere hersteld door Rechtbank Breda, vonnis gewezen door Rechter mr. M.M. Nedereind Uitspraak 22 augustus 2018

Eindelijk heeft de Agrarische ondernemer het recht op basis van bereddingsplicht om alle kosten van asbestverontreiniging te claimen op de Milieu Top dekking.

Dit geldt voor de volgende saneringen;
Dak Saneringen
Bodem Saneringen
Dak Vervanging

Deze uitspraak kunt u hier vinden.