FotoLogo
Home Wie zijn wij? Contra-Experts Stichting RECO-Expert Rechtbankdeskundige Asbest / Dioxine / HCL Zorgplicht Tussenpersoon

Stichting RECO-Expert

Wat doet de Stichting Nationaal Instituut voor Register Contra Expert en schaderegelaar voor u?

De Stichting Nationaal Instituut voor Register Contra Expert en schaderegelaar, kortom stichting RECO, is een onafhankelijke organisatie die uw belangen behartigt wanneer u schade heeft.
Een RECO-Expert treedt uitsluitend op voor u en zorgt voor een maximaal haalbare schadeloosstelling.
Dit uiteraard op basis van de geldende polisvoorwaarden welke van toepassing zijn op uw verzekeringspolis.

Experts die alleen voor verzekeraar werken of voor zowel verzekeraar als verzekerde, zijn uitgesloten van lidmaatschap van deze stichting. Dit zijn de zogenaamde RE-experts welke zijn aangesloten bij het NIVRE.
De RE-experts hebben geen onderscheidend vermogen, waardoor de titel RE (register-expert) geen enkele toegevoegde waarde heeft.
Zij voeren enkel de taak uit volgens het principe: Wie betaalt, bepaalt!!
Dit niet onderscheidende vermogen van de RE-expert is bevestigd door de uitspraak van het gerechtshof te 's-Hertogenbosch, waarvan hier een afschrift is.
Wacht in geval van schade, dus niet te lang met het inschakelen van een RECO-expert!

De Stichting RECO bewaakt de onafhankelijkheid van de contra-expertise in Nederland en heeft hiervoor zijn eigen gedragscode opgesteld.

Bij deze stichting zijn onder andere hiernavolgende experts ingeschreven:

Oortmarssen Taxaties

Burgers-schade

Certification-experts

De Autoconsultant

Wij zijn nog altijd op zoek naar betrouwbare geheel onafhankelijke contra-experts. Onze voorkeur gaat uit naar contra-experts met minimaal 10 jaar ervaring in het vak met name op bouwkundig gebied en agrarische zaken.
Onze eis is: geheel zelfstandig kunnen werken binnen uw eigen regio en nooit of te nimmer handelend uit naam van verzekeraar.
Dus enkel vóór verzekerde!